Hej,
Som vi har längtat! Så gott det var med allt på sparris menyn!
Siv och Olle 240427Tack så glad jag blev såg mailet först i dag . Jag ringde och vi kunde hämta vinsten i smb med att vi hämtade våra beställda menyer i Sickla ! Så smidigt !
Vi har beställt sedan pandemin så ofta vi är hemma och det passar. Maten alltid så god och vällagad! Senast en underbart fin nyårsmeny! Packeterat så bra då vi hade gäster.
Hoppas ni fortsätter med ”lat fredag”
Trevlig vår Mvh Monica 240426Hej Onzo,
Finns det några planer på Lat fredag i vår? Ni är saknade ska ni veta.
Varma hälsningar/Rickard 5 feb. 2024Hej!
Vill bara meddela att vi fått många hurrarop angående nyårsmaten! All tyckte de var jättegott.
Vänliga hälsningar, Malin 11 jan. 2024Den saffransdoftande fisk- och skaldjursgrytan med aioli var underbart god och så riklig! Den får ni gärna ha repris på!
Anna 12 nov 2021Tack för alla goda "lat fredag" under det senaste året. Det har blivit ganska många, och allt har varit så välsmakande.
Dagens (28 maj) hjortfilé med tillbehör var dock något av det godaste vi ätit. En perfekt grande finale. Trevlig sommar till er alla.
Vänliga hälsningar U 28 maj 2021Hej Fredrik och Martin,
Stort tack för en underbar vildand i calvados sås! Super mör och fin! Bjöd min far och mor som är 98 respektive 97 år på denna underbara middag, dom hade inte ätit något godare sa dom.
Stort tack! Anders 211023Vilken fantastik mat. Först denna oxkind som jag aldrig tidigare ätit, så delikat.
Nu ikväll åt vi vildand med calvadossås, måste säga att det var bland det godaste jag nånsin ätit.
Gunnte Fagerholm 23 okt 2020Hej! Och tack för senast! Min vildand var en underbar bekantskap!
Annika 4 nov. 2020Underbar oxfilé med tillbehör. Tusen tack!
mvh Bernt 20201017Stort tack Jätte god meny, pilgrimsmussla till förrätt
Därefter halstrad kummelrygg file med musselsås. Avslutades med en härlig vanilj pannacotta med rårörda hallon o blåbär! Super gott
Trevlig afton Anders 10 okt. 2020Vi tyckte båda att vildandsmiddagen var absolut fantastisk, så fint, mört andkött och färsen var gudomlig. För att inte tala om Calvadossåsen! Efterrätten med perfekt kokt päron var inte fy skam den heller, OCH salt! kolasås, så passande.
Vi njöt verkligen i full drag.
Tack Susanne 20200925Kleine Oktoberfest, tacka kocken från oss. Fläsket formligen ”smälte” i munnen. Så mört och gott.
Kerstin 2020 09 25”Varmt tack för en härligt god ”Kleine Oktoberfest” som inte alls var liten men så god❣️ Fortsatt trevlig helg i höstsolen
Birgitta och Bruno 25/9 2020Hej igen, Nu beställer vi för sjätte (!) fredagen i rad er goda mat! Senast var den inkokta laxen helt magisk!
Jan T 2020-05-26Förra veckans sparris - lika njutbar som alltid. Men er inkokta lax! Den var något i hästväg. Jag nästan svimmade av lycka! Sådan kryddning, saftighet, konsistens, tjocklek - ingen liten extraprisklenis från coopen.. och med tillbehören! Desserten som alltid jättegod!
Annika 2020-05-28Stort tack till hela Teamet på Onzo för en fantastisk god lat fredags meny!
Själv älskar jag Vichysoisse och Inkokt lax, Min fru tog Buffé tallrik och Penne pasta! Super gott!
Anders E 22 majOjjojoj så gott! Familjen har precis ätit nygrillade högrevsburgare med tryffelmajonäs och tillbehör och njutit av pannacottaefterrätten. Alla är helnöjda. 5 av 5!
Sten 2020-05-22Tack för en fantastiskt god högrevsburgare med utsökta tillbehör!!! Oj, vad vi njöt!
Margaretha 20 maj 2020Hej.
Tack för en härlig måltid. Den vita sparrisen var perfekt med sina tillbehör
och torskryggen med räkor och pepparrot utsökt. Det bästa vi ätit på länge.
Gaffeln upp! Kjell S. 15 maj 20Vilken härlig "lat-fredag" med utsökt meny! Alla supernöjda! Återkommer gärna fler gånger! Stort tack till er alla som bidrog till vår trevliga fredagkväll.
Mvh Agneta maj 2020Härligt, snart fredag igen!
Förra veckans murkelkyckling o havets wallenbergare var väldigt uppskattade! Och sparrisen faktiskt rätt överjordisk...
Annika 2020-04-17Vi vill bara tacka för en fullständigt utsökt påskaftonsmiddag! Vi njöööt verkligen av alla tre rätterna!
Vårhälsningar Margareta, Bengt, Jonas och Lena 15/4 2020Påskaftonen blev lyckad. Tack vare den jätteläckra bergtungan och all övrig mat. Toppen som vanligt.
Roine o Eva och en nöjd granne 2020-04-151000 tack för en ett helt fantastiskt underbart, gott "påskpaket". Valde fiskvarianten..helt gudomligt gott.
Ewa 2020-04-15Tack för jättegoda Wallenbergare!
Glad Påsk! Eva 2020-04-08Stort tack för en fantastiskt god fisk och skaldjursgryta!
Den var super god! Mina Föräldrar som är 95 o 96 år tyckte att den var jätte god och hälsar och tackar .
Ha en skön kväll! Anders 2020-03-27Stort tack för åter igen en super god middag! TACKAR
Stickan och Maria 27 mars 2020Tack för maten förra veckan! Den var fantastiskt god. Känns ju nästan fånigt att skriva, den är ju alltid god när den kommer ifrån er
Hälsningar Lena 13 mars 2020Hej alla inblandade!
Vill tacka för den utsökta maten vi fick till oss i fredags när vi firade jämn födelsedag i familjen. Svampsoppan, den färserade bergtungan med underbar chablis-sås togs emot med jubel av alla.
Vi är såå nöjda! Mvh Lorita okt.2019Maten var kalas, verkligen top class!
Jag kommer med formarna på onsdag, hoppas att det är OK.
Tusen tack igen!
Annika Fredag den 4 okt 2019Stort tack för vinst, avnjöt en riktigt delikat fredagsmåltid med
rotfruktssoppa, vildand och paj. Vällagat och riktigt smaskigt!!
Anders 16 sep.19Tack för den jättegoda rätten "Ett lyckat tysk-svensk möte; Långbakad färsk fläsksida med minibratwurst, sauerkraut, rökt senap, kummin och lökstekt potatis" och framför allt för den vansinnigt goda surkålen!!!
Kram, Maud 16 september 19Lat fredag 10 maj 2019.
Den vita sparrisen.
Den inkokta laxen.
Vilka höjdarrätter.
Tack Onzo Kjell-ÅkeTack för en underbart god trerätters. Hade vi inte blivit så mätta hade vi slickat tallrikarna.
20190511 Mvh YvonneHa ha! Tänkte just skriva och fråga hur det gick med tävlingen. Alltså det är så himla roligt med dessa frågor.
God natt! Hälsningar Lena 28 mars 2019Vilken överraskning att vakna upp och vunnit lat fredag. Vi åt den jättegoda kalven med tillbehör.
Varmt tack. Soliga hälsningar Eva o Roine. 1 april-19Tack så mycket för vunnen Lat Fredag den 22 februari 2019 En fantastisk måltid sååå god…Skagenröran på topp, Hjortinnerfilé med cognacssås och tillbehör, gudomlig
Äppelkakan jättegod.
Varma hälsningar till ONZO och TACK Monica SNi har såååå lärorika, roliga och fyndiga lat fredagsfrågor och svar.
Hoppas att vi hörs snart igen.
God Jul & Gott Nytt År till Er alla!/Karin 2018Stort tack för den delikata fredagsvinstmiddagen.
Blev ej sittande med Svarte Petter utan åt upp den, jättegod.
Varmrätten kunde vi inte hjort bättre och såsen var mmmmm.
Desserten försvinnande god.
Gaffeln upp! Kjell 20181125Vill också passa på att tacka för min vinst. Blev en lyckad kväll tillsammans med min man med god mat och dryck. Ni är bäst på både mat och vinförslag.
Monica B. 20181122Stort tack för en fantastiskt god måltid!
Det känns lyxigt att få god mat utan att egentligen behöva anstränga mig med mer än att svara på frågor. Kändes extra skönt ikväll!
Inger 20181026Särdeles underhållande svar på lat fredagsutlottningen! Tack Mi!
Maud 12 okt 2018Hej Mi! Men är det sant?!? Vann jag? Jag som aldrig någonsin vinner något
Jag finns! Boende ute på vår vackra ö (ja - Ingarö givetvis!)
Trerätters - jo man tackar!
Hörs o ses imorgon!
Malin 2018 04 27Tack för en utsökt nyårsmiddag. En alldeles underbar hummersoppa, oxfile med tryffelsås och en helt delikat dessert. Vi var alla fyra mycket nöjda. Fantastisk tryckt beskrivning. Vi rekommenderar Onzo på det varmaste.
God fortsättning på det nya året. Barbro 2/1-18Montera är ett kockuttryck för att blanda en sås eller soppa med smör och grädde. Genom att tillsätta detta precis innan servering så förhöjer man smaken. Men själv trodde jag innan sökningen att det var att sätta ihop maten på tallriken… vilket indirekt blir följden! Tänk att man kan lära sig något nytt varje gång det är fredag! VILDSVINSSTEKEN VAR SUPERGOD! ÄVEN VÅR 9-ÅRIGA ”WANNA BE”-VEGETARIAN TOG OM AV MATEN!
AnnaHej Mi med crew
Vill bara tacka för senast!
Jag beställde två trerätters till min kärestas födelsedag och det blev succe!
Allt var bara att duka upp och jag kunde koncentrera mig på att serva henne och sen var det väldigt gott……
Det blir fler beställningar i framtiden
Mvh John 20171110Tusen tack för vinsten! Vilken god middag vi avnjöt i fredags! Allt var perfekt!
Hälsningar Anneli 2017-10-20TACK
Oh, så roligt
Jag vann!!!
Såg detta just nu! Vill inte ringa så här sent.
Jag ringer i morgon förmiddag.
Hämtar trerättersmenyn i morgon mellan 12-14.
Bästa hälsningar
Monica S
Bästa hälsningar Monica S. 2017-09-29Apropå Lat fredagstävlingen!
Hihihi det här var ju kul ju:-)
Hoppas på fler tillfällen!
Hälsningar fr. Kerstin 2017-09-29Lat fredag - Quenellerna var perfekta och och fick oss att minnas Wedholms Fisk och Bengt Wedholm i toppform. Varma gambas var en fin inledning.
Tack och hälsningar, Kerstin & CG 2017 03 10Lat Fredag den 24 februari
En underbar vinst! Så långt i från fredagstacos man kan komma.
Jag försökte in i det längsta säga att det var jag som lagat maten. Hagelbössan väl synlig innanför dörren, ditmonterade såsfläckar på förklädet och en lagom fuktig kock mössa. Men icke, min gäst sa ganska snabbt att "dom är otroligt duktiga på ONZO" Vi avnjöt en härlig svampsoppa, en underbar rådjursfilé med tillbehör samt en underbar äppelkaka med vaniljsås till efterrätt.
Tack ONZO! — på Randmaa's.Hej Alla, vill bara säga att det blev väldigt lyckad och att ni har gjort en fantastisk leverans så ni kan vara nöjd med er själva. Tack för allt bra jobb
Jacob 11 februari 2017Festen blev mycket lyckad och maten var jättegod, mmmm!!
Vänliga hälsningar Monica 20161231God fortsättning! Dottern hälsar att nyårsmenyn var himmelsk!
Tack!
Hälsningar Anneli 20170104Hej Mi, klart vi vill vinna en lat fredags meny :-)
Brunoise är ett sätt att skära grönsaker till små (ca 3 mm) tärnade lika stora delar. Överkurs men först skär man grönsaken i långa tunna strimlor (julienned) vänder ett kvarts varv och skär till kuberna. Det är alltid kul att lära sig något nytt.
PS. Tack för en underbar buffé till vårt bröllop.
Vänliga hälsningar Pia o Göran 2016-03-02Vi vill bara säga att vi är mycket nöjda med Onzos insats vid middagen i går. Maten var superb och servicen förstklassig. Stina, Alim och Martin var alla väldigt professionella. Gästerna njöt av kvällen!
Johan F 2015-12-12Hej och stort tack för en fantastisk kväll i Villa Adolfsberg med underbart god mat!
Det var verkligen toppen på alla sätt! Som en dröm!
Varma hälsningar CharlotteHej!
Ni fick otroligt mycket beröm för maten ikväll!!
Roligt!
Hälsningar Anders 2015-09-25Beställt kräftsoppa, o fiskgryta till fredagskvällen, bjudit in min syster.
Vi träffades kl 15 på min brygga. Kräftsoppan jättegod, vi tog god tid på oss.
Fiskskaldjursgrytan jätte god en verkligt fin rätt serverad på bryggan där vi framåt kvällen såg fiskar hoppa i vattnet. Vi njöt av maten o stilla vatten, blev på kvällen kyligare, vi lindade in oss i filtar o nöjt av en "hallonkaka"
En helt magisk eftermiddag/kväll. Vinet ni rekommenderat fungerade jätte bra. Vi avslutade vår middag kl 20.15 då det både mörknade o blev kyligt.
5 timmar med god mat!!!! Härligt!
Britt-Marie 2015-09-11Tusen tack för en utsökt välkomponerad lunch. Alla är mycket mätta, glada och nöjda! Trevlig Valborg!
Eva-Lena 2015-04-30Tack rara, goa Onzo för att jag vann Lat fredags meny. Jag önskar Skagenröra som förrätt och Hjortinnerfile som huvudrätt.
Sture K. 2015-03-06Hej Martin
Stort tack för den laxfärserade rödtungsfilen den var super god!! Och desserten satt perfekt.
Aina hälsar och tackar också
Trevlig kväll Anders 2015-03-13Tack för maten den var god
Gav hälsa kraft och mod
Fisk & skaldjur, Hjort innerfilé och Passions mousse
Suveränt gott!!! TACK!!!
Med vänlig hälsning Stickan och MariaEn glad och nöjd vinnare tackar för en utsökt middag, kanongott!
Hälsningar Kjell SHallå Mi!
Förra veckan lat fredagsmeny var magiskt god!
Undrar om vi ska komma förbi på fredag och njuta av fasanbröst med den parfymerade calvadossåsen?
Vi kommer kanske förbi ändå!
Hälsningar BZB
Hälsningar BZBTur i oturen fick jag mitt körkort indraget en månad pga av fortkörning i trötta Älta, 1st kilometer över högsta tillåtna straffas hårt. MEN, när man nu susat förbi er och funderat på att stanna till i ett års tid, så gav det här mig tid att stå och vänta på icke kommande bussar utanför er. Två gånger har jag nu handlat takeawey hos er inom loppet av 2 veckor, senast idag, pasta med svamp. Jag säger bara så här, magiskt gott. Ni är fasen bäst, träffade er på Nacka Företagarmässa och fick redan där gott intryck av er, trots att jag inte vann tävlingen. Nu ska man inte önska körkortet av någon, men ni ha en trogen kund framöver, och jag lovar att det här sprider sig i min vänkrets. Ser ni en mörkkblå Volvo V-70 som kryper i 10 kmh i rondellen om en månad så är det jag! Lovar att stanna. Se till att SL är mer slöa, och erbjud ett "bussigt erbjudande" på hållplatsen.
Mvh Christer RandmaaVille bara tacka för en fantastiskt god middag! Hjortfilen var suverän, det blev en perfekt överraskning för min fru som kom hem från tjänsteresa på kvällen och jag skulle stå för maten
BengtTACK FÖR EN FANTASTISK LAT FREDAG!
Det var så gott! :)
NI ÄR BÄST!
ÅsaFasanen med tillbehör smakade utsökt förra Fredagen
IngemarTack för en supergod middag i fredags!
Det var verkligen lyxigt att bara få slå sig ner vid middagsbordet på fredagskvällen och avnjuta en trerätters. Vi kommer framöver, varje torsdagskväll, att överväga en "Lat Fredag" från er!
JanneJag vill bara tacka för förra veckans superba och möra lammfile’. Den smakade ljuvligt gott.
Dan, stamkund