RING 08270314   MAILA info@onzo.se
  • CATERING
  • SALTIS FESTVÅNING
  • EVENT & CAFÉ MÖLNVIK
  • LAT FREDAG - TAKE AWAY
  • OM ONZO
  • FOTOBLOG
  • KONTAKT

Ring eller maila

- så hittar vi en lösning som passar just för dig!

Telefon: 08270314

Telefon: 08270314

Mail: info@onzo.se

VÄRMNINGSINSTRUKTIONER
LAT FREDAG 

SPARRIS

  1. Lägg sparrisen med spadet i en kastrull, helst i ett lager på botten av kastrullen.
  2. Värm försiktigt under lock tills att sparrisen är varm
  3. Lyft över sparrisen till tallriken och servera med tillbehören

 

SOPPA/GRYTA/SÅS

Värm upp soppan/grytan/sås i en kastrull på svag värme och låt den ej koka.

 

VARMRÄTTER I ENGÅNGSFORM

Värm ugnen till 110 C.

  1. Det är viktigt att inte ställa in formarna innan ugnen har rätt temperatur. 
  2. Picka hål i locket (locket skall vara på under värmningen) och värm i ca 25-35 minuter i ugnen. 
    Alla ugnar är olika så tiderna kanske inte stämmer exakt.

Den fina vildanden fr. Sörmland bör behandlas med kärlek och omsorg (kommer på menyn i framtiden)
Vildanden får inte bli genomstekt utan skall vara rosa kolla efter 20-25 minuter är den inte klar värm lite till.

 

VARMRÄTTER I GLASFORM

  1. Värm ugnen till 120 C.
  2. Det är viktigt att inte ställa in formarna innan ugnen har rätt temperatur.
  3. Knäpp av plastlocket, lägg på speciallocket i silkon som tål värme  eller täck med folie.
  4. Värm i ca 30-35 minuter i ugnen.
    Alla ugnar är olika så tiderna kanske inte stämmer exakt.

 

Smaklig spis

 

VÄRMNINGSINSTRUKTIONER – NYÅRSAFTON

SOPPA/SÅS PÅ SPISEN

Värm upp soppan/såsen i en kastrull på svag värme och låt den ej koka.

Hummersoppa spetsad med cognacsgrädde och fina bitar av hummerkött och därtill en västerbottenmuffins
Fördela hummerköttet och klicka grädden direkt i sopptallriken innan du häller på soppan

Cremé Ninon  
Om  man önskar grädde eller vegangrädde till Cremé Ninon, lägg i en klick grädde i tallriken, häll på soppan och rör försiktigt om så blir det ett vackert mönster

VÄSTERBOTTENMUFFINS

Värm den gärna i ugnen eller i mikron, de smakar så mycket bättre då…

SMÖRDEGSINBAKAD

Oxfilé Wellington – inbakad i smördeg
Smördegsinbakad skaldjursfärserad bergtunga

  1. Värm ugnen till 220 grader viktigt att ugnen har rätt temperatur innan  ni ställer in dem.
  2. Lyft över smördegsknytet på en ugnsplåt, det ska vara minst 3 cm mellanrum emellan varje knyte.
  3. Ställ in knyten på nedersta falsen och baka i c:a 20 minuter eller tills att smördegen är gyllenbrun. Håll koll!
  4. När det är c:a 5-7 minuter kvar på knytena ställ in även grönsakerna med knytena i ugnen.

Alla ugnar är olika så tiderna kanske inte stämmer exakt.

VARMRÄTTER

Helstekt oxfilé med tryffelsås
Rosastekt hjortinnerfilé med rödvinsås
Skaldjursfärserad bergtunga med champagnesås
VEGAN Hemlagade biff med skogssvampsås

  1. Värm ugnen till 100 grader viktigt att ugnen har rätt temperatur innan ni ställer in dem.
  2. Picka hål i locket och värm i ca 25-35 minuter i ugnen. Kolla efter 20 minuter.

Alla ugnar är olika så tiderna kanske inte stämmer exakt. 

VARMRÄTT MED POTATISGRATÄNG

Helstekt oxfilé med tryffelsås grönsaker och krämig potatisgratäng

  1. Värm ugnen till 100 grader viktigt att ugnen har rätt temperatur innan ni ställer in dem.
  2. Ställ in potatisgratängen ca. 20 minuter innan köttet kontrollera att potatisgratängen är varm
  3. Oxfilén, picka hål i locket och värm i ca 25-35 minuter i ugnen.

Alla ugnar är olika så tiderna kanske inte stämmer exakt.

DESSERT

Desserter mår bra av stå i rumstemperatur ca. 30 minuter innan de avnjuts. De skall ej avnjutas iskalla

  • tipsa en kompis
  • ladda ner som pdf
  • skriv ut
  • Om onzo
  • Personal
  • Husets historia
  • Kockar
  • Årets utställare 2015
  • GDPR - Dataskyddsförordningen
  • Värmningsinstruktioner
  • Avhämtningsställen

BESTÄLL CATERING

Slå oss en signal eller maila - så hittar vi en lösning som passar just för dig!

Telefon: 08270314 Mail: info@onzo.se KARTA
08270314 info@onzo.se Facebook Instagram KARTA

BLI KONTAKTAD

Fyll i ditt namn och kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  • SKICKA

CATERING

Läs mer om några av våra menyer som vi erbjuder i vår catering!

  • All catering
  • BUFFÉ FÖR ALLA, allätare, vegetarian & vegan
  • Medelhavs buffé & tallrik från 16 jan. 2023
  • Bufféer från 16 jan. 2023
  • TALLRIKAR FÖR ALLA matpreferenser Vegan Vegetarian & Allätare
  • Tallrik med svenska smaker på
  • Smörgåstårta Landgång m.m.
  • "Fingerfood"buffé
  • Mingelmat
  • Sallad & Matiga smörgås
  • Pajer & Wraps
  • Soppa
  • Middag
  • Dessert
  • Smörgås m.m.
  • Kaffe/The/Dryck
  • Valborg 2021
  • Sparris 2020
  • Grillbuffé
  • Midsommar 2022 bufféer & tallrikar
  • Oktoberfest 2022
  • Julbord 2022
  • Vegetarisk & Vegan julbord 2022
  • Jultallrik 2022
  • Vegetarisk & Vegansk jultallrik 2022
  • Julsmörgås & landgång 2022
  • Glöggmingel 2020
  • Julbord och jultallrik på julafton 2022 för allätare, vegetarianer & veganer
  • Nyårsmeny 2022
  • Nyhetsbrev
  • Beställningsvillkor

EVENT

Kick-off och kalas bland koraller och krokodiler på Skansen-akvariet - bland mycket annat - vi gör event i alla möjliga miljöer!

  • All event
  • CAFÉ MÖLNVIK VÄRMDÖ
  • Fest, Måltider & Gästabud
  • Mingel, Event & Arrangemang
  • Dop
  • Middag
  • Bröllop
  • Minnesstund – Begravning
  • Annorlunda middag i exklusiv enskildhet på Skansen-Akvariet
  • Exklusiva arrangemang
  • Stora event-mobilt kök
  • Julkalas på Skansen-Akvariet
  • STARTSIDA
  • CATERING  
    • All catering
    • BUFFÉ FÖR ALLA, allätare, vegetarian & vegan
    • Medelhavs buffé & tallrik från 16 jan. 2023
    • Bufféer från 16 jan. 2023
    • TALLRIKAR FÖR ALLA matpreferenser Vegan Vegetarian & Allätare
    • Tallrik med svenska smaker på
    • Smörgåstårta Landgång m.m.
    • "Fingerfood"buffé
    • Mingelmat
    • Sallad & Matiga smörgås
    • Pajer & Wraps
    • Soppa
    • Middag
    • Dessert
    • Smörgås m.m.
    • Kaffe/The/Dryck
    • Valborg 2021
    • Sparris 2020
    • Grillbuffé
    • Midsommar 2022 bufféer & tallrikar
    • Oktoberfest 2022
    • Julbord 2022
    • Vegetarisk & Vegan julbord 2022
    • Jultallrik 2022
    • Vegetarisk & Vegansk jultallrik 2022
    • Julsmörgås & landgång 2022
    • Glöggmingel 2020
    • Julbord och jultallrik på julafton 2022 för allätare, vegetarianer & veganer
    • Nyårsmeny 2022
    • Nyhetsbrev
    • Beställningsvillkor
  • SALTIS FESTVÅNING  
    • ONZO Saltsjöbaden Lunch - Take Away
    • Minnesstund vid havskanten
    • Julbordsbaluns vid havskanten i Saltsjöbaden
  • EVENT & CAFÉ MÖLNVIK  
    • All event
    • CAFÉ MÖLNVIK VÄRMDÖ
    • Fest, Måltider & Gästabud
    • Mingel, Event & Arrangemang
    • Dop
    • Middag
    • Bröllop
    • Minnesstund – Begravning
    • Annorlunda middag i exklusiv enskildhet på Skansen-Akvariet
    • Exklusiva arrangemang
    • Stora event-mobilt kök
    • Julkalas på Skansen-Akvariet
  • LAT FREDAG - TAKE AWAY  
    • Alla lat fredag
    • 24 feb
  • OM ONZO  
    • Personal
    • Husets historia
    • Kockar
    • Årets utställare 2015
    • GDPR - Dataskyddsförordningen
    • Värmningsinstruktioner
    • Avhämtningsställen
  • FOTOBLOG
  • KONTAKT