Jultradition, i december sockrar Fredrik äpplen.
Mer bilder från en festlokal vid vattnet
Hela festvåningen disponeras exklusivt av beställarens gäster
Julbordet är tillagat av kockar med en gedigen utbildning och ett förflutet från de fina restaurangerna, tillställningarna och herresäten i Sverige och Europa.
Outsägligt nyfiken på kockar och hovmästare och vill läsa mer klicka här!
Julbordsbalunspaket
fr. 40 gäster
tisdag-onsdag 795 kr inkl. moms
torsdag-fredag 995 kr inkl. moms
lördag 1095 kr inkl. moms
I julbordspaket ingår 5 timmar i exklusiv enskildhet
Glögg med russin och mandlar
(vid fint väder kan vi servera det vid havskanten om så önskas)
Övrig dryck tillkommer
Julbord och tillval av grönt för Lakto-ovo-vegetarianer och vegan
Juldessert och gottebord
Kaffe och the
Vi jobbar inte med sittningar där man blir utslängd när det är som angenämast..
I julbordspaketet ingår 5 timmar. Vill du stanna längre än så tillkommer en avgift/timme. Timavgiften grundas på antal bokade gäster. Festvåningen är vikt för ert sällskap hela kvällen så har ni det rackarns mysigt och känner att ni vill förlänga aftonen – tala med hovmästaren.
Speciella önskemål utmana oss (kostnader kan tillkomma)
Vänligen scrolla lååångt… för att läsa meny och bokningsvillkor
|
Maila din förfrågan tillHovmästaren Fredrik Byström
tillika eventkoordinator och kreatör började sin bana på Grythytteakademin planerar och offererar er tillställning. Telefon: 08270314Telefon: 08270314Mail: info@onzo.se
|
Julbord
Glutenfri Laktosfri Lakto-ovo-vegeterian Vegan
Inlagd sill
|
| | | |
Heminlagd senapssill
|
| | | |
Citrongräs och limeblad sill
|
| | | |
Ägghalvor med skagenröra på handskalade räkor |
| | | |
Lax, hemgravad fjordlax i tunna skivor |
| | | |
Senapsås milt honungsmaksatt |
| |
| |
Varmrökt laxfilé |
| | | |
Romsås |
| | | |
Sushi med syltad ingefära och wasabi |
| | | |
Vegetarisk sushi med syltad ingefära och wasabi |
| | | |
Rödbetssallad Klassisk |
| |
| |
Syrlig fräsch grönkålssallad med honung, lime och svenska äpplen |
| |
| honung |
Inlagda höstbetor från Gotland |
| |
|
|
En krämig röd coleslaw
med smak av pepparrot |
| |
| |
Julskinka traditionell honungsgriljerad | | | | |
Senap ONZOs egengjorda senap, stark och sötsyrlig |
| |
| |
Enrisrökt korv i tunna skivor |
| | | |
Köksmästarens kallrökta charkuterier |
| | | |
Potatis |
| |
|
|
Janssons frestelse | | | | |
Köttbullar hemtrillade
på egen mald köttfärs | | | | |
Prinskorv små glada |
| | | |
Glaserad revbensspjäll |
| | | |
Smör, krullat på mormors vis |
| |
| |
Juledamer |
| |
| |
Svensk cheddar |
| |
| |
Ädelost | | | | |
Vörtbröd, kryddigt och fint från litet känt bageri. Vi provade många, många vörtbröd och fann att detta var det godaste | | |
| |
Knäckebröd | | |
|
|
juldessert och gottebord
Tre olika små desserter i i glas | | |
| |
Pepparkakor mormors spröda | | |
| |
Knäck | | |
| |
Julpraliner | | |
| |
Blandat smågodis med papper på | | | | |
Vegandessert på förfrågan bokas vid beställning. Ingår om tillval av veg.julbord gjorts | | | | |
Vegan – Raw bite på dadlar och nötter på förfrågan bokas vid beställning. Ingår om tillval av veg.julbord gjorts | | | | |
Fruktfat | | | | |
Dadlar | | | | |
Fikon | | | | |
Kaffe och the | | | | |
Tillval för veganer och lakto-ovo-vegetarianer
Tillvalen görs endast på förfrågan om det ingår gäster som vill äta vegansk resp. vegetariskt. Tillkommer 250 kr inkl. 12% mammor/gäst
Krämig senapsill på aubergine | | | | |
Köksmästarens bönsallad på borlottibönor, röda kidney, vita bönor, sojabönor, och majs i svensk rapsolja, kryddor och fin vinäger | | | | |
Marinerad belugalinser från Gotland | | | | |
Vegan Frestelse på potatis, kapris och lök | | | | |
Marinerat tzayspett | | | | |
Baba ganoush | | | | |
ONZOs veganbiff på baljväxter, belugalinser, palsternacka, rotselleri, morötter, purjolök, rödbetor, persilja, och kryddor | | | | |
Ljust surdegsbröd från litet bageri i Nacka | | | | |
Majsröra på rostad majs och kryddor | | | | |