Jultradition, i december sockrar Fredrik äpplen.
Hela festvåningen disponeras exklusivt av beställarens gäster
Julbordet är tillagat av kockar med en gedigen utbildning och ett förflutet från de finare restaurangerna, tillställningarna och herresäten i Sverige och Europa.
Outsägligt nyfiken på kockar och hovmästare och vill läsa mer klicka här!
Julbordsbalunspaket
fr. 50 gäster 795 kr inkl. moms
I julbordspaket ingår 4 timmar i exklusiv enskildhet
Glögg med russin och mandlar
(vid fint väder kan vi servera det vid havskanten om så önskas)
Övrig dryck tillkommer
Julbord och tillval av grönt för Lakto-ovo-vegetarianer och vegan
Juldessert och gottebord
Kaffe och the
Vi jobbar inte med sittningar där man blir utslängd när det är som angenämast..
I julbordspaketet ingår 4 timmar. Vill du stanna längre än så tillkommer en avgift/timme. Timavgiften grundas på antal bokade gäster. Festvåningen är vikt för ert sällskap hela kvällen så har ni det rackarns mysigt och känner vi vill förlänga aftonen – tala med hovmästaren.
Speciella önskemål utmana oss (kostnader kan tillkomma)
Vänligen scrolla lååångt… för att läsa meny och bokningsvillkor
|
Maila din förfrågan tillHovmästaren Fredrik Byström
tillika eventkoordinator och kreatör började sin bana på Grythytteakademin planerar och offererar er tillställning. Telefon: 08270314Telefon: 08270314Mail: info@onzo.se
|
Julbord
Glutenfri
Laktosfri
Lakto-ovo-vegeterian
Vegan
Inlagd sill
| 
|  | | |
Heminlagd senapssill
| 
|  | | |
Citrongräs och limeblad sill
| 
|  | | |
Ägghalvor med skagenröra på handskalade räkor | 
|  | | |
Lax, hemgravad fjordlax i tunna skivor | 
|  | | |
Senapsås milt honungsmaksatt | 
|  | 
| |
Varmrökt laxfilé | 
|  | | |
Romsås | 
| | | |
Sushi med syltad ingefära och wasabi | 
|  | | |
Vegetarisk sushi med syltad ingefära och wasabi | 
|  |  | |
Rödbetssallad Klassisk | 
|  | 
| |
Syrlig fräsch grönkålssallad med honung, lime och svenska äpplen | 
|  | 
| honung |
Inlagda höstbetor från Gotland | 
|  | 
| 
|
En krämig röd coleslaw
med pepparrot och granatäpple | 
|  | 
| |
Julskinka traditionell honungsgriljerad | |  | | |
Senap ONZOs egengjorda senap, stark och sötsyrlig | 
|  | 
| |
Rökt viltkorv i tunna skivor | 
|  | | |
Köksmästarens kallrökta charkuterier | 
|  | | |
Potatis | 
|  | 
| 
|
Janssons frestelse | | | | |
Köttbullar hemtrillade
på egen mald köttfärs | | | | |
Prinskorv små glada | 
|  | | |
Glaserad fläsksida | 
|  | | |
Smör, krullat på mormors vis | 
| | 
| |
Juledamer | 
| | 
| |
Svensk cheddar | 
| | 
| |
Ädelost |  | |  | |
Vörtbröd, kryddigt och fint från litet känt bageri. Vi provade många, många vörtbröd och fann att detta var det godaste | | | 
| |
Knäckebröd | |  | 
| 
|
juldessert och gottebord
Tre olika små desserter i i glas | | | 
| |
Pepparkakor mormors spröda | | | 
| |
Knäck |  | | 
| |
Julpraliner | | | 
| |
Blandat smågodis med papper på | | | | |
Vegandessert på förfrågan bokas vid beställning. Ingår om tillval av veg.julbord gjorts |  |  |  |  |
Vegan – Raw bite på dadlar och nötter på förfrågan bokas vid beställning. Ingår om tillval av veg.julbord gjorts |  |  |  |  |
Fruktfat |  |  |  |  |
Dadlar |  |  |  |  |
Fikon |  |  |  |  |
Kaffe och the |  |  |  |  |
Tillval för veganer och lakto-ovo-vegetarianer
Tillvalen görs endast på förfrågan om det ingår gäster som vill äta vegansk resp. vegetariskt. Tillkommer 250 kr inkl. 12% moms/gäst
Krämig senapsill på aubergine |  |  |  |  |
Köksmästarens bönsallad på borlottibönor, röda kidney, vita bönor, sojabönor, och majs i svensk rapsolja, kryddor och fin vinäger |  |  |  |  |
Marinerad belugalinser från Gotland |  |  |  |  |
Jansson Frestelse på potatis, kapris och lök |  |  |  |  |
Marinerat tzayspett |  |  |  |  |
Baba ganoush |  |  |  |  |
ONZOs veganbiff på baljväxter, belugalinser, palsternacka, rotselleri, morötter, purjolök, rödbetor, persilja, och kryddor |  |  |  |  |
Ljust surdegsbröd från litet bageri i Nacka | |  |  |  |
Majsröra på rostad majs och kryddor |  |  |  |  |