Menyer
Klicka här! Lat fredag take-away-lyx
HÖST MENY 2023
AUGUSTI – OKTOBER
Trerätters, minimum 20 gäster
FÖRRÅTT
Sallad med köksmästarens kallrökta biff med svampcrème, friterad ostronskivling, rostade hasselnötter och örtsallad
Kräftsoppa med kräftstjärtar, strimlade sockerärtor och Västerbottens muffins
VARMRÄTT
Örtfärserad bergtunga med vitvinssås. julienne grönsaker och pressad potatis från Dala Husby
Stekt vildandbröst och timbal med calvadossås. stekta äppelklyftor, säsongens grönsaker och råstekt potatis
DESSERT
Lingonpäron med kanelparfait och mandelflarn
Äppelpaj med hemlagad vaniljsås gjord på Tahitivanilj
NOVEMBER – JANUARI 2024
Trerätters, minimum 20 gäster
FÖRRÄTT
Trattkantarellsoppa med svampfräs med ört olja och ostmuffins
Sallad på lättrimmad lax, gurka, äpple och sojaemulsion
VARMRÄTT
Skaldjursfärserad bergtunga med rieslingsås, säsongensgrönsaker och pressad potatis från Dala Husby
Grön enbärskryddad hjortfilé med rödvinssås, selleripuré, säsongens grönsaker och råstekt potatis
DESSERT
Havtornsmousse i glas med chokladbrownie och nötmüsli
Inkokta päron med salt kolasås, vaniljparfait och mandelflarn