Äntligen sommar...
Glutenfri |
Laktosfri |
Lakto-ovo-vegeterian |
Vegan |
Om ni har frågor om allergener, fråga oss hjärtans gärna om det
BELLA emilia romagna
Kall buffé, minimum 20 gäster
Blandsallad på säsongens färska gröna | | | | |
Dressing på balsamico vinäger | | | | |
Riven parmesan, gott att strö över grönsalladen | | | | |
Rostade solroskärnor, mer att krydda grönsalladen med
| | | | |
Tomat och mozzarellasallad med röd lök, zucchini och färsk basilikaolja | | | | |
Pastasallad med soltorkade tomater och färska grönsaker i mild vinägrettsås | | | | |
Köksmästarens bönsallad på borlottibönor, röda kidney, vita bönor,
sojabönor, och majs i vårens rapsolja, kryddor och fin vinäger | | | | |
Paj fylld med spenat och fetaost
(Kall eller varm, värms med fördel) | | | | |
Tunt skivade italienska charkuterier: Mortadella di ParmaSalami Ventricina, rökig karaktär, kryddad med bland annat svartpeppar och chiliSalami Milano mildProsciutto Crudo, lufttorkad skinkaProsciutto Cotto, lätt rökt rosmarinskinka från Verona | | | | |
Marinerad vitlök, oliver, pfefferoni, soltorkad tomater cocktailkapris och kronärtskockshjärta | | | | |
Färskost (att bre på surdegsbrödet) | | | | |
Ljust stenugnsbakat surdegsbröd | | | | |
| | | exkl.12% moms | Inkl. 12% moms |
Den beställda maten läggs upp på engångsserveringsfat och skålar + med följer vik etiketter
buffé lax & kyckling
Kall buffé, minimum 15 gäster
Blandad grönsallad på säsongens gröna blad | | | | |
Balsamicodressing | | | | |
Riven parmesan gott att strö över det gröna | | | | |
Rostade solroskärnor mer att krydda säsongens
| | | | |
Tomatsallad med rödlök, zucchini och färsk basilikaolja | | | | |
Mildgravad lax i tunna skivor och citron klyftor och dill | | | | |
Honungssmaksatt senapssås | | | | |
Marinerat och trancherat kycklingbröst | | | | |
Krämig kall örtsås på färska örter
| | | | |
Färsk potatissallad med olivolja, persilja och vitlök
| | | | |
Smör krullat på mormors vis
| | | | |
Ljust stenugnsbakat surdegsbröd i skivor | | | | |
| | | exkl. 12% moms | Inkl. 12% moms |
Den beställda maten läggs upp på engångsserveringsfat och skålar + med följer vik etiketter
Alla priser är beräknade per person eller styck.
Om ni har frågor om allergener, fråga oss hjärtans gärna om det.
|
Kökmästaren är noga med smak och kvalitéKöksmästaren är mycket
noga med tillagningen och tar bara emot så många beställningar som de kan hantera utan att äventyra kvalitén. I maj-juni är det kalabalik så först till kvarn… Telefon: 08270314Telefon: 08270314Mail: info@onzo.se
|