Äntligen sommar...
Glutenfri |
Laktosfri |
Lakto-ovo-vegeterian |
Vegan |
Om ni har frågor om allergener, fråga oss hjärtans gärna om det
BELLA emilia romagna
Kall buffé, minimum 20 gäster
Blandsallad på säsongens färska gröna |  |  |  |  |
Dressing på balsamico vinäger |  |  |  |  |
Riven parmesan, gott att strö över grönsalladen |  | |  | |
Rostade solroskärnor, mer att krydda grönsalladen med
|  |  |  |  |
Tomat och mozzarellasallad med röd lök, zucchini och färsk basilikaolja |  | |  | |
Pastasallad med soltorkade tomater och färska grönsaker i mild vinägrettsås | |  |  | |
Köksmästarens bönsallad på borlottibönor, röda kidney, vita bönor,
sojabönor, och majs i vårens rapsolja, kryddor och fin vinäger |  |  |  |  |
Paj fylld med spenat och fetaost
(Kall eller varm, värms med fördel) | | |  | |
Tunt skivade italienska charkuterier: Mortadella di ParmaSalami Ventricina, rökig karaktär, kryddad med bland annat svartpeppar och chiliSalami Milano mildProsciutto Crudo, lufttorkad skinkaProsciutto Cotto, lätt rökt rosmarinskinka från Verona |  |  | | |
Marinerad vitlök, oliver, pfefferoni, soltorkad tomater cocktailkapris och kronärtskockshjärta |  |  |  |  |
Färskost att bre på brödet
|  | |  | |
Ljust stenugnsbakat surdegsbröd | |  |  |  |
| | | exkl.12% moms | Inkl. 12% moms |
Pris | | | 299.11kr | 335kr |
Vår & Studentpris mellan 22/4-18/6 | | | 266,07kr | 298kr |
Den beställda maten läggs upp på engångsserveringsfat och skålar + med följer vik etiketter
buffé lax kyckling & paj
Kall buffé, minimum 20 gäster
Blandad grönsallad på säsongens gröna blad |  |  |  |  |
Balsamicodressing |  |  |  |  |
Riven parmesan gott att strö över det gröna |  |  |  | |
Rostade solroskärnor mer att krydda säsongens
|  |  |  |  |
Tomatsallad med rödlök, zucchini och färsk basilikaolja |  |  |  |  |
Mildgravad lax i tunna skivor och citron klyftor och dill |  |  | | |
Honungssmaksatt senapssås |  |  |  | |
Paj fylld med spenat och fetaost
(Kall eller varm, värms med fördel) | | |  | |
Marinerat och trancherat kycklingbröst |  |  | | |
Krämig kall örtsås på färska örter
|  |  |  | |
Färsk potatissallad med olivolja, persilja och vitlök
|  |  |  |  |
Smör krullat på mormors vis
|  | |  | |
Ljust stenugnsbakat surdegsbröd i skivor | |  |  |  |
| | | exkl. 12% moms | Inkl. 12% moms |
Pris | | | 299.11kr | 335kr |
Vår & Studentpris mellan 22/4-18/6 när man beställer via hemsidan | | | 266.07kr | 298kr |
Den beställda maten läggs upp på engångsserveringsfat och skålar + med följer vik etiketter
Alla priser är beräknade per person eller styck.
Om ni har frågor om allergener, fråga oss hjärtans gärna om det.
|
Kökmästaren är noga med smak och kvalitéKöksmästaren är mycket
noga med tillagningen och tar bara emot så många beställningar som de kan hantera utan att äventyra kvalitén. I maj-juni är det kalabalik så först till kvarn… Telefon: 08270314Telefon: 08270314Mail: info@onzo.se
|