Äntligen sommar...
Glutenfri |
Laktosfri |
Lakto-ovo-vegeterian |
Vegan |
Om ni har frågor om allergener, fråga oss hjärtans gärna om det
BELLA emilia romagna
Kall buffé, minimum 20 gäster
Blandsallad på säsongens färska gröna |  |  |  |  |
Dressing på balsamico vinäger |  |  |  |  |
Riven parmesan, gott att strö över grönsalladen |  | |  | |
Rostade solroskärnor, mer att krydda grönsalladen med
|  |  |  |  |
Tomat och mozzarellasallad med röd lök, zucchini och färsk basilikaolja |  | |  | |
Pastasallad med soltorkade tomater och färska grönsaker i mild vinägrettsås | |  |  | |
Köksmästarens bönsallad på borlottibönor, röda kidney, vita bönor,
sojabönor, och majs i vårens rapsolja, kryddor och fin vinäger |  |  |  |  |
Paj fylld med spenat och fetaost
(Kall eller varm, värms med fördel) | | |  | |
Tunt skivade italienska charkuterier: Mortadella di ParmaSalami Ventricina, rökig karaktär, kryddad med bland annat svartpeppar och chiliSalami Milano mildProsciutto Crudo, lufttorkad skinkaProsciutto Cotto, lätt rökt rosmarinskinka från Verona |  |  | | |
Marinerad vitlök, oliver, pfefferoni, soltorkad tomater cocktailkapris och kronärtskockshjärta |  |  |  |  |
Färskost (att bre på surdegsbrödet) |  | |  | |
Ljust stenugnsbakat surdegsbröd | |  |  |  |
| | | exkl.12% moms | Inkl. 12% moms |
Pris | | | 298.80kr | 335kr |
Vår & studentpris mellan 24/4-17/6 | | | 266,22kr | 298kr |
Den beställda maten läggs upp på engångsserveringsfat och skålar
italiensk tallrik
Minimum 20 gäster
Maten läggs på engångstallrik med lock på. Om man önskar så kan vi lägga den på stor porslinstallrik med ett tillägg om, 17. 85 kr exkl. moms/20kr inkl. moms. Förekommer eller krossats gods debiteras med, 100kr exkl. moms/112kr inkl. moms/per tallrik
Blandad grönsallad överströdd med riven parmesan och rostade solroskärnor |  |  |  |  |
Tomat och mozzarellasallad med röd lök, zucchini och färsk basilikaolja |  | |  | |
Marinerad pastasallad med grönsaker och soltorkade tomater i mild vinägrettsås | |  |  |  |
Tunt skivade italienska charkuterier: Mortadella di ParmaSalami Ventricina, rökig karaktär, kryddad med bland annat svartpeppar och chiliSalami Milano mildProsciutto Crudo, lufttorkad skinkaProsciutto Cotto, lätt rökt rosmarinskinka från Verona |  |  | | |
Marinerad vitlök, oliver, pfefferoni, soltorkade tomater |  |  |  |  |
Brie de Meaux |  | |  | |
Vindruvor |  |  |  |  |
Färskost (att bre på surdegsbrödet) |  |  |  |  |
Ljust surdegsbröd bakat med varma stenar i ugnen | |  |  |  |
| | | exkl, 12% moms | inkl. 12% moms |
Pris | | | 266,08kr | 298kr |
Alla priser är beräknade per person eller styck.
Om ni har frågor om allergener, fråga oss hjärtans gärna om det.
|
Kökmästaren är noga med smak och kvalitéKöksmästaren är mycket
noga med tillagningen och tar bara emot så många beställningar som de kan hantera utan att äventyra kvalitén. I maj-juni är det kalabalik så först till kvarn… Telefon: 08270314Telefon: 08270314Mail: info@onzo.se
|