Festvåning vid havskanten

I Saltsjöbaden vid havskanten har vi öppnat en personligt inredd restaurang och festlokal. Inredningen bygger på cirkulära möbelflöden. Här vill man gärna ha fest, bröllop, födelsedagskalas eller dop med utblick mot havet i en varm, annorlunda inredning.

TA MIG TILL HAVET... TILL EN LAGOM STOR FESTVÅNING I DESSA OVISSA TIDER

Buffé på tallrik för alla matprefenser

Buffé på tallrik för alla! Allätare, vegetarianer och veganer. Bra alternativ till buffé i dessa ovissa tider. Varje gäst har sin egna lilla minibuffé på en egen tallrik eller picknicktallrik.

TA MIG TILL BUFFÉ TALLRIK FÖR ALLA!

LYX-TAKE-AWAY

Lat fredag! Vällagad mat för avhämtning - för en lugn och skön fredagsafton. Maten lagas från grunden på fina råvaror med kärlek och känsla av våra välmeriterade kockar. Prenumera på nyhetsbrevet. Vi har en utmanade frågesport i nyhetsbrevet och lottar ut en trerättersmeny ibland dem som svarat rätt. Stor vinstchans det brukar vara ca 15-60 som deltar beroende på svårighetsgrad på frågan.

NYHETSBREV

SE HELA VECKANS MENY

Fråga och svar.

  1. När blev Sverige självförsörjande på socker? Vid sekelskiftet 1900 var Sverige självförsörjande som sockernation. 
  2. Vilka tre råvaror är Sverige självförsörjande på? Mjöl, socker och morötter. De blir mycket morotskaka i framtiden
  3. Vinnarna är Sune S och Birigitta B! Vinnarna har fått egna mail och alla ni andra “nitlottsdragare” får inget mail denna vecka…/ Ha en alldeles underbar helg nu.