Festvåning vid havskanten

I Saltsjöbaden vid havskanten har vi öppnat en personligt inredd festvåning med Fanny och Alexander känsla. Inredningen bygger på cirkulära möbelflöden. Här vill man gärna ha fest, bröllop, födelsedagskalas eller dop med utblick mot havet i en varm, annorlunda inredning när farsoten blåst över...

TA MIG TILL HAVET...

Catering till midsommar

Lugn och fin midsommar, hämta en klassisk midsommarbuffé eller grönare buffé för alla matprefrenser, buffén är vackert upplagd på serveringsfat och färdig att ställa fram på buffébordet. Eller en buffetallrik, varje gäst har sin egna lilla minibuffé på en egen tallrik.

TA MIG BLIXTSNABBT TILL EN LAT MIDSOMMAR

LAT FREDAG

POP-UP LAT MIDSOMMAR 2022! Nota bene! Lat fredag Inget mer poppande... innan sommaren. Lat fredag återkommer hösten 2022. Vällagad mat för avhämtning - för en lugn och skön fredagsafton. Maten lagas från grunden på fina råvaror med kärlek och känsla av våra välmeriterade kockar. Prenumera på nyhetsbrevet. Vi har en utmanade frågesport i nyhetsbrevet och lottar ut en trerättersmeny ibland dem som svarat rätt. Goda vinstchanser det brukar vara ca 15-40 som deltar beroende på svårighetsgrad på frågan.

NYHETSBREV

SE LAT FREDAGMENYN