I EXKLUSIV ENSKILDHET, EXOTISKT JULBORD I DJUNGELN
Hemlig dryck, glögg, klappa orm, smeka spindel, nystärkta linneservetter, kandelabrar och krokodiler. Vid stranden av korallrevet skimrar middagsbordet i skymningen.
Det är dukat för julkalas på Skansen-Akvariet vid krokodildammen, en upplevelsemiddag för alla sinnen!
LAGTÄVLINGEN MED DJUR OCH UTMANINGAR
Lagtävlingen, både kropp och hjärna skall användas. De handgripliga momenten kan utföras av alla, det handlar mer om att övervinna hjärnans möjliga negativa fantasier om upplevelsen.
EXOTISKT JULBORD
Vi samlar in frågeformulären och bjuder till bords. Vid krokodildammen har vi dukat upp med kandelabrar, linnedukar, blommor och blader. Hovmästaren presenterar mat och dryck. Ett exotiskt julbord avnjuts bland krokodiler (bakom glas) och koraller.
|
När Skansen-Akvariet stänger
för dagen och öppnar för aftonens gäster. Telefon: 08270314Telefon: 08270314Mail: info@onzo.se
|
VINNARNA AV LAGTÄVLINGEN ÄR…
|
Lyckliga lagtävlingsvinnarepå Skansen-Akvariet
bland koraller och krokodiler Telefon: 08270314Telefon: 08270314Mail: info@onzo.se
|
Vi går igenom frågorna under uppsluppna former och berättar lite om annorlunda saker som hänt på Skansen – Akvariet. En symbolisk, överraskande vinst överräcks till det vinnande laget.
ÄNTLIGEN LITE SÖTT, KAFFE & KANSKE AVEC
Kaffebuffén är uppdukad framför haj och rockadammen.
|
Castroen sen kväll i krokodildammen på Skansen-Akvariet.
Telefon: 08270314Telefon: 08270314Mail: info@onzo.se
|
GOD NATT!
Kvällen avslutas senast kl. 23.00 då djuren behöver sin nattvila.
exklusiv enskildhet EXOTISKT JULBORD I DJUNGELN från 50 gäster
från 50 gäster eller fler, hela Skansen-Akvariets lokaler disponeras exklusivt av beställarens gäster om man är 50 eller fler.
Exotiskt julbord
Citrongräs och limebladsill
Enbärsgravad strömming
Senapsill
Sill smaksatt med Reimersholme
Inlagd sill
Vegansk ”sill” (på förfrågan, bokas vid beställning)
med tillhörande kokt potatis
Sushi med syltad ingefära och wasabi
Vegetarisk sushi med syltad ingefära och wasabi
Klassisk gravad lax med senapsås
Vegansk ”gravad lax” (på förfrågan, bokas vid beställning)
Varmrökt lax med grön pepparrotskräm
Ägghalvor med hemlagad skagenröra
Syrlig, fräsch grönkålssallad med honung, lime och svenska äpplen (vegetarisk)
Inlagda höstbetor från Gotland (vegan)
Köksmästarens bönsallad på borlottibönor, röda kidney, vita bönor, sojabönor, och majs i svensk rapsolja, kryddor och fin vinäger (vegan)
Krämig rödkålssallad med pepparrot och granatäpple (lakto-ovo-vegetarian)
Rostade rotfrukter på säsongens gröna (vegan)
Marinerad quinoasallad på svenskodlad quinoa och grönsaker (vegan)
Traditionell rödbetssallad
ONZOs julskinka med senapsströssel
Traditionell julskinka med grov senap
Hjortfilé med rårörda lingon
Svenska hemtrillade köttbullar
Asiatiska köttbullar på kyckling med smak av citrongräs,
serveras med koriandergräddfil och lime
Veganbiff på bönor och grönsaker (på förfrågan, bokas vid beställning)
Köksmästarens hemrökta charkuterier
Prinskorv
Janssons frestelse
Svensk cheddar
Juledamer
Grönmögelost
Knäckebröd (vegan)
Vörtbröd från litet bageri (vi provade alla vörtbröd i Stockholm och det här var det godaste)
Surdegsbröd (vegan)
Smör
Vegan, Hemlagad bönröra på svenska bönor (på förfrågan, bokas vid beställning)
Tre olika små desserter i glas
Vegan dessert (på förfrågan, bokas vid beställning)
Julpraliner och knäck
Vegan – Raw bite på dadlar och nötter (på förfrågan, bokas vid beställning)
Fruktfat
Nötter
Dadlar
Fikon
Kaffe och the
Med reservation för små ändringar i julbordet
I paket – JULEVENT INGÅR
Välkomstdrink – Hemlig dryck och glögg
Övrig dryck tillkommer
Exotiskt Julbord i Djungeln
Kaffe och the
Frakter
Etablering, uppbyggnad av arrangemang
Utrustning, bord, stolar, linnedukar, linneservetter, porslin, bestick etc.
Blommor och dekoration
Kock
Hovmästare
Servitörer
Lagtävlingen med personal och guide från Skansen – Akvariet
Lokalhyra
Intressant miniföreläsning om orm och spindel, deltagande är frivilligt!
Presentation av lagtävlingen under uppsluppna former
Pris till vinnarlaget
Avetablering; Rivning av etablerad temporär restaurang, städning av lokaler, returfrakt etc.
BOKNING OCH OFFERT
För bokning och frågor kontakta Akvariets guide och företagsarrangör
Tytte Hellman tfn 070 771 34 38 eller tytteh@gmail.com
Väl mött bland koraller och krokodiler på Skansen-Akvariet