Festvåning vid havskanten

I Saltsjöbaden vid havskanten har vi öppnat en personligt inredd festvåning med Fanny och Alexander känsla. Inredningen bygger på cirkulära möbelflöden. Här vill man gärna ha fest, bröllop, födelsedagskalas eller dop med utblick mot havet i en varm, annorlunda inredning.

TA MIG TILL HAVET...

Student & vårbuffé för alla

Allätare, vegetarianer och veganer. Den gröna student bufféns grund är densamma för alla gäster, välj till kött, fisk eller vegetariskt/veganskt. Simsalabim... alla gäster med varierande matpreferenser blir nöjda.

TA MIG STUDENT OCH VÅRBUFFÉER

LAT FREDAG

Lyxig undfägnad för avhämtning. Maten lagas från grunden på fina råvaror med kärlek och känsla av våra välmeriterade kockar. P.g.a hög belastning och brist på kockar kan vi endast erbjuda Lat fredag fåtal gånger under året. Prenumerera på nyhetsbrevet för att bli uppdaterad när Lat fredag infaller. Vi har en utmanade frågesport i nyhetsbrevet och lottar ut en trerättersmeny ibland dem som svarat rätt. Goda vinstchanser det brukar vara ca 15-40 som deltar beroende på svårighetsgrad på frågan. Vi är mycket sparsamma med våra nyhetsbrev.

NYHETSBREV

SE LAT FREDAGMENYN