VEGETARISKA och vegansk JULBORDET
25 november – 21 december 2021
minimum 20 gäster
Glutenfri |
Laktosfri |
Lakto-ovo-vegeterian |
Vegan |
Vegan senapsill på aubergine |  |  |  |  |
Syrlig fräsch grönkållssallad med honung,lime och svenska äpplen |  |  |  | |
Inlagda höstbetor från Gotland
|  |  |  |  |
Köksmästarens bönsallad på borlottibönor, röda kidney, vita bönor, sojabönor, och majs i svensk rapsolja, kryddor och fin vinäger |  |  |  |  |
Krämig röd coleslaw med smak av pepparrot |  |  |  | |
Marinerad belugalinser med grönsaker |  |  |  |  |
Potatis kokas av beställaren för bästa kvalité
|  |  |  |  |
Vegan Frestelse på potatis, kapris och lök |  |  |  |  |
Marinerat tzayspett |  |  |  |  |
Baba ganoush |  |  |  |  |
ONZOs veganbiff på baljväxter, belugalinser, palsternacka, rotselleri, morötter, purjolök, rödbetor, persilja, och kryddor |  |  |  |  |
Vörtbröd kryddigt och fint från litet känt bageri | | |  | |
Ljust surdegsbröd från litet bageri i Nacka | |  |  |  |
Majsröra på rostad majs, kryddor, olivolja och rapsolja gott att bre på brödet |  |  |  |  |
Vegan ost |  |  |  |  |
Pris | exkl. 12 % moms | inkl. 12 % moms | | |
Pris | 294,64kr | 330kr | | |
Vid uppvärmning av det små varma + kokt potatis tillkommer/p | 35,71kr | 40kr | | |
fler än 40 säter, be om offert | | | | |
Alla priser är beräknade per person eller styck.
Med reservation för ändringar i menyn beroende på tillgång till råvaror.
Om ni har frågor om allergener, fråga oss hjärtans gärna om det