lat midsommar 2022
avhämtning plats & tid
Torsdagen den 23 juni
ONZO Saltsjöbaden, Vikingavägen 17A kl. 12-16
Värmdö Mölnvik Café ONZO Poseidons väg 2 kl.13-15
Leverans kontakta oss
Midsommarafton 24 juni
ONZO Saltsjöbaden, Vikingavägen 17A, kl. 10-11
eller efter överenskommelse.
Ingarö Fagerholm vid Lagårn kl.10.15
Onlinebokning stängd
Vänligen maila eller ring 08 27 03 14 för beställning
Glutenfri |
Laktosfri |
Lakto-ovo-vegeterian |
Vegan |
1. MIDSOMMARBUFFÉ
Minimumantal. 15 gäster
Veganer eller vegetarianer med på kalaset då kan du beställa en alldeles egen tallrik till dem om du har beställt midsommar buffén. Scrolla
Senaps sill smaksatt med whisky |  |  | | |
Traditionell inlagd sill |  |  | | |
Färskpotatis (kokas av beställaren för bästa resultat) |  |  |  |  |
Ägghalva med ONZOs skagen på handskalade räkor |  |  | | |
Spenat
och fetaostpaj värmes lätt av beställaren för bästa smak | | |  | |
Varmrökt lax |  |  | | |
Örtagårdssås |  |  |  | |
Rosmarin marinerat kycklingbröst i skivor |  |  | | |
Fetaostkräm med soltorkade tomater |  | |  | |
Variant på Waldorfsallad på färsk vitkål äpple,selleri och pepparrot |  |  |  | |
Grönsallad på säsongens gröna |  |  |  |  |
Dressing |  |  |  |  |
En skål med cocktailkvist tomater |  |  |  |  |
Ostbricka med lagrad hårdost, Brie de Meaux och druvor |  | |  | |
Krullat smör på mormor vis |  | |  | |
Surdegsbröd bakad med varma stenar i ugnen | |  |  |  |
Knäckebröd | |  |  |  |
1a. MIDSOMMARTALLRIK
Minimumantal 10 gäster mellan måndag -onsdag 20-22 juni
Torsdag den 23 juni – fredag 24 juni kan beställas fr. 1 tallrik
Senaps sill smaksatt med whisky |  |  | | |
Traditionell inlagd sill |  |  | | |
Färskpotatis (kokas av beställaren för bästa resultat) |  |  |  |  |
Ägghalva med ONZOs skagen på handskalade räkor
|  |  | | |
Spenat
och fetaostpaj värmes lätt av beställaren för bästa smak | | |  | |
Varmrökt lax |  |  | | |
Örtagårdssås |  |  |  | |
Rosmarin marinerat kycklingbröst i skivor |  |  | | |
Fetaostkräm med soltorkade tomater |  | |  | |
Variant på Waldorfsallad på färsk vitkål äpple,selleri och pepparrot |  |  |  | |
Grönsallad på säsongens gröna |  |  |  |  |
Cocktailkvist tomater |  |  |  |  |
Lagrad hårdost, Brie de Meaux och druvor |  | |  | |
Krullat smör på mormor vis |  | |  | |
Surdegsbröd bakad med varma stenar i ugnen | |  |  |  |
Knäckebröd | |  |  |  |
2. GRÖNA SKÖNA MIDSOMMARBUFFÉN
minimum 15 gäster
Från grönsakslandet | | | | |
Sallad på marinerade Gotlandslinser med grönsaker |  |  |  |  |
Köksmästarens ekologiska bönsallad på borlottibönor, röda kidney, vita bönor, sojabönor, och majs i vårens kallpressade rapsolja, kryddor och fin vinäger |  |  |  |  |
Picklade färska betor med strimlad vårlök |  |  |  |  |
Tomatsallad med rödlök, zucchini och färsk basilikaolja |  |  |  |  |
VWsallad-variant på Waldorfsallad med vitkål, äpple, selleri och pepparrot |  |  |  | |
Sallad på färsk spenat med granatäpple och limehonungdressing |  |  |  | |
ONZOs potatissallad med persilja, vitlök och olivolja |  |  |  |  |
Majsröra på rostad majs och kryddor |  |  |  |  |
Ljust stenugnsbakat surdegsbröd | |  |  |  |
Spenat
och fetaostpaj värmes lätt av beställaren för bästa smak | | |  | |
SOVEL | | | | |
Varmrökt laxfilé |  |  | | |
Örtagårdsås gjord på färska örter |  |  |  | |
Marinerat saftigt majskycklingbröst |  |  | | |
Yoghurtfetaostcremé med soltorkade tomater och färsk vitlök en favorit |  | |  | |
Köksmästarens kallrökta charkuterier hemrökt i ett riktigt rökskåp, "inge fusk här inte..." avnjutes med VW-salladen |  |  | | |
2a. Gröna sköna midsommartallriken
Minimumantal 10 gäster mellan måndag -onsdag 20-22 juni
Torsdag den 23 juni – fredag 24 juni kan beställas fr. 1 tallrik
ONZOs veganbiff på baljväxter, belugalinser, palsternacka, rotselleri, morötter, purjolök, rödbetor, persilja, och kryddor |  |  |  |  |
Sallad på marinerade Gotlandslinser med grönsaker |  |  |  |  |
Köksmästarens bönsallad på ekologiska borlottibönar, röda kidney, vita bönor, sojabönor och majs i vårens kallpressade rapsolja, kryddor och fin vinäger |  |  |  |  |
Picklade färska betor med strimlad purjolök |  |  |  |  |
Cocktailkvist tomater |  |  |  |  |
VW sallad-variantpå Waldorfsallad med vitkål, äpple, selleri och pepparrot |  |  |  | |
Sallad på olika sorters gröna blad |  |  |  |  |
ONZOs potatissallad med persilja, vitlök och olivolja |  |  |  |  |
Majsröra på rostad maj och kryddor |  |  |  |  |
Ljust stenugnsbakat surdegsbröd |  | |  |  |
tillval till midsommarbufférna
Senaps sill smaksatt med whisky |  |  |
Traditionell inlagd sill |  |  |
Pris | | |
| | |
Lax, hemgravad fjordlax i tunna skivor |  |  |
Senapsås milt honungsmaksatt |  |  |
Pris | | |
1 hg lax räcker till ca. 2 gäster | | |
Veganbiff på blandade bönor |  |  |
Pris | | |
| | |
lat midsommar 2022
avhämtning plats & tid
Måndag-onsdag 20-22 juni
Beställes via mail eller ring 08 27 0314
Leverans/avhämtning efter överenskommelse
Torsdagen den 23 juni
ONZO Saltsjöbaden, Vikingavägen 17A kl. 12-16
Värmdö Mölnvik Café ONZO Poseidons väg 2 kl.13-15
Leverans kontakta oss
Midsommarafton 24 juni
ONZO Saltsjöbaden, Vikingavägen 17A, kl. 10-11
eller efter överenskommelse.
Ingarö Fagerholm vid Lagårn kl.10.15
Alla priser är beräknade per person eller styck.
Om ni har frågor om allergener, fråga oss hjärtans gärna om det.
Med reservation för ändringar i menyn