CATERING
Beställ förtäringen via mail. info@onzo.se Hämta cateringen på ONZO. Vikingavägen 17 a Saltsjöbaden eller få den levererad till er, fraktkostnad tillkommer.
specialMENY
Om ni önskar att vi specialskriver en meny (en meny som vi ej har på hemsidan, titta gärna på Lat fredag eller Catering först där har vi många menyer) till er tillkommer 698 kr inkl. moms för att konsultera köksmästaren och arbetskostnad för att skriva ihop specialmenyn. Vi konsulterar alltid köket eftersom det är viktigt att den önskade menyn går att servera hemmavid eller i festlokalen med bibehållen hög kvalité. Viss undfägnad lämpar sig endast att servera alá carte.
SPECIALKOST
Glöm inte bort vegetarianer eller annan specialkost såsom gluten- eller laktosfria alternativ. Vi är duktiga på att göra avvikande kost och vid enklare förändringar i menyn till enstaka deltagare gör vi det gärna. Vid större avvikelser i den valda menyn (när vi måste göra stora ändringar som t. ex en annan maträtt) tillkommer en tillverknings och administrationskostnad.
EVENT-GÄSTABUD
Vill du ha hjälp med att planera ett event/gästabud, privat eller företag.
Det kan vara från att man önskar hjälp med en del till att man vill ha hjälp med hela planeringen av eventet-gästabudet. Vi bjuder på 15 minuters rådgivning på telefon när man bokar och därefter debiteras det per timme eller efter överenskommelse.
BESTÄLLNINGSVILLKOR
Vi har angett priserna med och utan moms på vår hemsida. Moms på förtäring är
12 % och om man beställer utensilier med förtäringen, så är även den 12 % på utensilierna.
BOKNINGSRUTINER
Det är bra om vi får er förfrågan så tidigt som möjligt, så att vi har tid i lugn och ro att planera och hålla priset nere på ert event-gästabud.
Självklart tar vi beställningar senare men vi kan då inte garantera att ni får den förtäringen och utensilierna som ni önskar.
Förändring av antal gäster och förtäring skall meddelas 7 arbetsdagar före leveransdagen, med möjlighet om +/- 10% ändring i antal. Om det blir sena förändringar tillkomma extra kostnader för den tid det tar att ändra i bokningen. Förändring av antal rätter eller avbokning gällande julafton och nyårsbeställningar skall ske 10 arbetsdagar innan leveransdag i annat fall utgår debitering med 100%.
AVBESTÄLLNING
Avbeställning skall ske senast 10 arbetsdagar före leverans. Försenad avbokning debiteras med 50 % av bokningssumman samt kostnader för nedlagd tid. Vid avbokning senare än 48 timmar före leverans utgår debitering med 100 %. Julafton och nyårsbeställningar debitering med 100% utgår om avbeställning görs senare än 10 arbetsdagar innan leveransdag.
BETALNINGSVILLKOR
Företag:
10 dagar netto vid fakturering, vid större event -gästabud debiteras 50 % à conto.
Privat kund:
Catering
Betalning 5 dagar innan på SWISCH nr 1230 8841 14 MEC AB skriv ert bokning nr
Event-Gästabud
Betalning 5 dagar innan på Bg, Efter eventet-gästabudet så justeras den efter den verkliga åtgången på förtäring och timmar.
FRAKTER
Vi levererar. I priset ingår lastning, körtid, tur och retur samt avlastning vid fastigheten. Leverans utgår från köket i Saltsjöbaden
Edit
|
16 kr/minut exkl. 25 % moms 20 kr/minut inkl. 25 % moms
|
vardagar 06.00 – 17.00
|
19,20 kr/minut exkl. 25 % moms 24 kr/minut inkl. 25 % moms
|
Vardagkväll 17.00 – 20.00
|
På offert
|
Helg och röda dag
|
kan tillkomma extra debitering vid svårighet att parkera i anslutning till adressen
Vid behov av större frakt finns lastbil, begär offert
Måste förtäringen rullas eller bäras, eller fraktas inom fastigheten tillkommer löpande debitering på 444,64 kr ex moms/498 inkl. moms/timme och person.
Minimum 195 kr ex moms/ 218 kr inkl. moms.
MÖJLIGHET ATT SPARA IN PÅ FRAKTKOSTNADEN
Hämta den beställda maten, etc. och returnera själv till ONZO Saltsjöbaden, Vikingavägen 17A
UPPLÄGGNINGSFAT
Vi levererar på engångsfat och skålar, om önskas kan vi leverera på porslin och uppläggningsfat, hyr- och returkostnad tillkommer.
Vid förkommet eller krossat gods debiteras med nyanskaffningskostnad
UTENSILIER & REKVISITA
Vi samarbetar med flera uthyrningsföretag när det gäller allt från det ena till den andra i Stockholm – med andra ord kan vi hjälpa till att ordna fram det mesta.
Förkommet eller krossat gods debiteras nyanskaffningskostnad.
PERSONAL
Vi hjälper gärna till med personal. Vår personal har olika kompetenser beroende på vilken typ av event el. gästabud det gäller.
Våra engagerade medarbetare har lång erfarenhet av hur man bygger upp och skapar ett lyckat arrangemang.
Koordinator
Köksmästare, Kock, Commis
Hovmästare, Serveringspersonal, Bar personal,
Vakt, Roddare
BRA ATT VETA
Minimum debitering för personalen är 5 timmar och arbetstiden räknas från avresa till återkomst i vårt kök. Avbokning av personal måste göras minst 10 arbetsdagar före eventet-gästabudet
Vi har kollektivavtal och är medlem i Visita (branschorganisation för den svenska besöksnäringen.)
FORCE MAJEURE
Strejk, lockout, eldsvåda eller andra utomordentliga omständigheter utanför ONZO Saltsjöbaden:s kontroll, berättigar företaget att häva avtalet utan skyldighet att utge skadestånd i någon form.
ONZO MEC AB förbehåller sig rätten att i avtalade priser göra de ändringar som kan föranledas av devalvering, revalvering eller myndigheters beslut om prishöjningar eller avgifter som pålägges MEC AB Dessa regler gäller i den mån annan särskild skriftlig överenskommelse ej träffats
DRYCKESFÖRSLAG
Vi rekommenderar att ni tar kontakt med Systembolagets informationsavdelning på
telefon nr 0771-838 300. De är mycket kunniga och uppdaterad på alla drycker som finns att tillgå på Systembolaget. Tjänsten är gratis.
FRÅGOR
Om ni har några frågor eller funderingar, så är ni hjärtligt välkomna att fråga oss om våra beställningsvillkor