CATERING
Catering är när man beställer förtäring – mat och dryck
Hämta cateringen på ONZO. Vikingavägen 17 a Saltsjöbaden eller få den levererad till er, fraktkostnad tillkommer.
EVENT-GÄSTABUD
Event – Gästabud är när man beställer förtäring och personal från ONZO som jobbar på plats.
Vill du ha hjälp med att planera ett event/gästabud, privat eller företag. Det kan vara allt från att man önskar hjälp med en del till att man vill ha hjälp med hela planeringen av eventet. Vi bjuder på 30 minuters rådgivning och därefter debiteras det per påbörjad halvtimme 312 kr ex. moms eller efter överenskommelse. Önskas rådgivning utan att boka ett event debiteras 312 kr ex. moms per påbörjad halvtimme.
ONZO vill alltid ha ett möte och få se lokalen innan offert skrivs.
Det är för att se hur förutsättningar är på platsen och eventuellt kapacitet i köket om det ska vara tex. varm mat.
ONZO gör en offert och om det ska göra fler offerter så tillkommer det 555kr, inkl. moms per offert
MINNESSTUND
Se Beställningsvillkor – Minnesstund
ONZO SALTSJÖBADEN
Se Beställningsvillkor – ONZO Saltsjöbaden
SPECIAL MENY
Om ni önskar att vi specialskriver en meny (en meny som vi ej har på hemsidan, titta gärna på Catering först där har vi många menyer) till er tillkommer 698 kr inkl. moms för att konsultera köksmästaren och arbetskostnad för att skriva ihop specialmenyn. Vi konsulterar alltid köket eftersom det är viktigt att den önskade menyn går att servera hemmavid eller i festlokalen med bibehållen hög kvalité. Viss undfägnad lämpar sig endast att servera alá carte.
Provsmakning av beställd förtäring?
Om det rätter från vårt ordinarie sortiment som är i gång nere i köket så kan vi så långt som möjligt erbjuda smakprover av dessa.
Om det är en specialmeny eller en middag så kan det vara svårt att få provsmaka den,
Då köket köper hem råvarorna som behövs några dagar innan för att hinna tillreda dem till den stora dagen Om köket behöver lägga tid på att ordna menyprover så tillkommer en debitering för nedlagt tid
ALLERGIER – AVVIKANDKOST
Glöm inte bort vegetarianer eller annan specialkost såsom gluten- eller laktosfria alternativ.
Vi är duktiga på att göra avvikande kost och vid enklare förändringar i menyn till enstaka deltagare gör vi det gärna. Vid större avvikelser i den valda menyn (när vi måste göra stora ändringar som t. ex en annan maträtt) tillkommer en tillverknings och administrationskostnad.
UPPLÄGGNINGSFAT
Vi levererar på engångsfat och skålar, om önskas kan vi leverera på porslin och uppläggningsfat, hyr- och returkostnad tillkommer.
Vid förkommet eller krossat gods debiteras med nyanskaffningskostnad med 25% moms
PRISER
Vi har angett priserna med och utan moms på vår hemsida.
Moms på förtäring, ONZOs frakter och utensilier med förtäringen är 12%
Alkoholhaltiga drycker, externa frakter och kross/borttappat gods är momsen 25%
Priserna är per styck/portionen och en minimum antal av ordinarie meny
BOKNINGSRUTINER
Det är bra om vi får er förfrågan så tidigt som möjligt, så att vi har tid i lugn och ro att planera och hålla priset nere på er beställning.
Vi tar er förfrågan/beställning via mailen info@onzo.se och återkommer med en offert/bekräftelse tillbaka på mailen
Självklart tar vi beställningar senare men vi kan då inte garantera att ni får den förtäringen och utensilierna som ni önskar. Sena bokningar och ändringar nära inpå kan medföra extra debitering för nedlagt arbetstid för att informera i alla led och eventuellt extra tid för inköp av råvaror.
ÄNDRINGAR I BESTÄLLNINGEN
Alla ändringar via mailen info@onzo.se och ONZO skickar åter en bekräftelse tillbaka till kunden
Catering
Förändring av antal gäster och förtäring skall meddelas 5 arbetsdagar före leveransdagen, med möjlighet om +/- 10% ändring i antal. Om det blir sena ändringar tillkomma extra kostnader för den tid det tar att ändra i bokningen.
Event-Gästabud
Förändring av antal gäster och förtäring skall meddelas 10 arbetsdagar före Eventet – Gästabudet, med möjlighet om +/- 10% ändring i antal. Om det blir sena ändringar tillkomma extra kostnader för den tid det tar att ändra i bokningen.
AVBESTÄLLNING
Catering
Avbeställning skall ske senast 10 arbetsdagar före leverans. Försenad avbokning debiteras med 50 % av bokningssumman samt kostnader för nedlagd tid. Vid avbokning senare än 48 timmar före leverans utgår debitering med 100 %. Julafton och nyårsbeställningar debitering med 100% utgår om avbeställning görs senare än 10 arbetsdagar innan leveransdag.
Event-Gästabud
Avbeställning skall ske senast 30 arbetsdagar före Eventet – Gästabudet. Försenad avbokning debiteras med 50 % av bokningssumman samt kostnader för nedlagd tid.
Vid avbokning senare än 48 timmar före leverans utgår debitering med 100 %.
BETALNINGSVILLKOR
Företag:
Kontokort (på ONZO Saltsjöbaden), SWISH 123 088 41 14 (MEC AB) eller FAKTURA 10 DAGAR NETTO eller efter överenskommelse.
Förstagången kund – föregås av sedvanlig kreditprövning innan företagets godkänns och då får du din bekräftelse.
Vid större beställningar av catering-event debiteras 50 % i förskott.
Fakturan skickas med e-post om inget annat anges vid bekräftelsen (miljöskäl). Vid retur av faktura med en begäran om ändrad information på fakturan p.g.a. felaktiga uppgifter från beställaren såsom t.ex. ändring av kostnadsställe eller att fakturan skall ställas mot en ny fakturamottagare tillkommer en administrationsavgift om 250 kr ex moms/ 280 kr inkl. moms
Privat kund:
Catering
Betalning 5 dagar innan på SWISCH nr 1230 8841 14 MEC AB skriv ert bokning nr
Event-Gästabud
Betalning 10 dagar innan på SWISCH nr 1230 8841 14 MEC AB skriv ert bokning nr eller en Utställd faktura då tillkommer det 75kr inkl. moms
Efter eventet-gästabudet så justeras den efter den verkliga åtgången på förtäring och personaltimmar
FRAKTER
Kostnaden för transporter varierar beroende på dag, storlek, innehåll, tid och geografiskt område. Därför räknas detta av efter genomförd beställning. I priset ingår lastning, körtid, tur och retur samt avlastning vid fastigheten. Leverans utgår från köket i Saltsjöbaden.
Alla leveranstider är med reservation för viss trafikförsening. Om man önskar en exakt tid för leveransen så blir det ett högre pris på frakten.
Edit
|
17.86 kr/minut exkl. 12 % moms 20 kr/minut inkl. 12 % moms
|
Vardagar 07.00 – 17.00
|
21.43 kr/minut exkl. 12 % moms 24 kr/minut inkl. 12 % moms
|
Vardagkväll 17.00 – 20.00
|
21.43 kr/minut exkl. 12 % moms 24 kr/minut inkl. 12 % moms
|
Lördag 10-15:00
|
|
|
På offert
|
Lördag från 15:00 + Helg och röda dag
|
På offert
|
Större leverans – Lastbil
|
Parkeringsavgift kan tillkomma
|
|
Kan tillkomma extra debitering vid svårighet att parkera i anslutning till adressen då det behövs 2 personer som levererar.
Måste förtäringen rullas eller bäras, eller fraktas inom fastigheten tillkommer löpande debitering på 444,64 kr ex moms/498 inkl. moms/timme och person.
Minimum 195 kr ex moms/ 218 kr inkl. Moms.
MÖJLIGHET ATT SPARA IN PÅ FRAKTKOSTNADEN
Hämta den beställda maten, etc. och returnera själv till ONZO Saltsjöbaden, Vikingavägen 17A
Beställaren ordna med egen frakt som hämtar på ONZO Saltsjöbaden, Vikingavägen 17A
UTENSILIER & REKVISITA
Vi samarbetar med flera uthyrningsföretag när det gäller allt från det ena till den andra i Stockholm – med andra ord kan vi hjälpa till att ordna fram det mesta.
Förkommet eller krossat gods debiteras nyanskaffningskostnad.
PERSONAL
Vi hjälper gärna till med personal. Vår personal har olika kompetenser beroende på vilken typ av event el. gästabud det gäller.
Våra engagerade medarbetare har lång erfarenhet av hur man bygger upp och skapar ett lyckat arrangemang och bär serveringsuniform.
Koordinator
Köksmästare, Kock, Commis
Hovmästare, Serveringspersonal, Bar personal,
Vakt, Roddare
Minimum debitering för personalen är
Eller enligt överenskommelse
Måndag – Fredag kl. 07-17:00 4 timmar
Måndag – Torsdag kl. 17:00-24:00 5 timmar
Fredag kl. 17:00-24:00 7 timmar
Lördag kl. 10-15:00 5 timmar
Lördag kl. 15:00- 7 timmar
Arbetstiden räknas från avresa till återkomst i vårt kök eller Central stationen Stockholm Avbokning av personal måste göras minst 10 arbetsdagar före eventet-gästabudet
Vi har kollektivavtal och är medlem i Visita (branschorganisation för den svenska besöksnäringen.)
FORCE MAJEURE
Strejk, lockout, eldsvåda eller andra utomordentliga omständigheter utanför ONZO Saltsjöbaden:s kontroll, berättigar företaget att häva avtalet utan skyldighet att utge skadestånd i någon form.
ONZO MEC AB förbehåller sig rätten att i avtalade priser göra de ändringar som kan föranledas av devalvering, revalvering eller myndigheters beslut om prishöjningar eller avgifter som pålägges MEC AB Dessa regler gäller i den mån annan särskild skriftlig överenskommelse ej träffats
DRYCKESFÖRSLAG
Vi rekommenderar att ni tar kontakt med Systembolagets informationsavdelning på
telefon nr 0771-838 300. De är mycket kunniga och uppdaterad på alla drycker som finns att tillgå på Systembolaget. Tjänsten är gratis.
FRÅGOR
Om ni har några frågor eller funderingar, så är ni hjärtligt välkomna att fråga oss om våra beställningsvillkor – info@onzo.se