Festvåning vid havskanten

I Saltsjöbaden vid havskanten har vi öppnat en personligt inredd festvåning med Fanny och Alexander känsla. Inredningen bygger på cirkulära möbelflöden. Här vill man gärna ha fest, bröllop, födelsedagskalas eller dop med utblick mot havet i en varm, annorlunda inredning.

TA MIG TILL HAVET...

Student & vårbuffé för alla

Allätare, vegetarianer och veganer. Den gröna student bufféns grund är densamma för alla gäster, välj till kött, fisk eller vegetariskt/veganskt. Simsalabim... alla gäster med varierande matpreferenser blir nöjda.

TA MIG STUDENT OCH VÅRBUFFÉER

LAT FREDAG

Lyxig undfägnad för avhämtning. Maten lagas från grunden på fina råvaror med kärlek och känsla av våra välmeriterade kockar. P.g.a hög belastning och brist på kockar kan vi endast erbjuda Lat fredag fåtal gånger under året. Prenumerera på nyhetsbrevet för att bli uppdaterad när Lat fredag infaller. Vi har en utmanade frågesport i nyhetsbrevet och lottar ut en trerättersmeny ibland dem som svarat rätt. Goda vinstchanser det brukar vara ca 15-40 som deltar beroende på svårighetsgrad på frågan. Vi är mycket sparsamma med våra nyhetsbrev.

NYHETSBREV

SE LAT FREDAGMENYN

Catering med serveringspersonal

Fördelar med catering med serveringspersonal

Att välja catering med serveringspersonal från Onzo innebär att du får en komplett lösning för ditt evenemang. Här är några av fördelarna:

Professionell service

Våra erfarna servitörer och servitriser ser till att dina gäster blir väl omhändertagna. De är kunniga, vänliga och arbetar för att skapa en trevlig atmosfär under hela evenemanget. Vår personal är utbildad att hantera alla typer av situationer med elegans och effektivitet, vilket garanterar att dina gäster får en förstklassig upplevelse. Vi anser att utmärkt service är lika viktig som maten vi serverar, och vårt team strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Stressfritt evenemang

Med vår catering med serveringspersonal behöver du inte oroa dig för något. Vi tar hand om allt från uppsättning till servering och städning. Du kan fokusera på att njuta av ditt evenemang och umgås med dina gäster. Vi hanterar alla aspekter av servicen, vilket innebär att du kan slappna av och njuta av stunden. Våra professionella medarbetare ser till att allt flyter på smidigt, så att du inte behöver bekymra dig om några detaljer.

Flexibilitet och anpassning

Oavsett om du planerar en liten intim middag eller en stor företagsfest, kan vi anpassa vår service efter dina behov. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just ditt evenemang. Våra menyer är flexibla och kan justeras för att passa alla typer av dieter och preferenser. Vi kan också anpassa serveringsstilen – från formella sittningar till mer avslappnade bufféer – för att matcha din vision för evenemanget.

Hög kvalitet på maten

Vi använder endast de bästa råvarorna och tillagar maten med stor omsorg. Vår meny är varierad och kan anpassas efter dina önskemål och dina gästers preferenser. Vi prioriterar kvalitet och smak i varje rätt vi serverar, och vår kockar är passionerade för att skapa kulinariska upplevelser som dina gäster kommer att minnas. Från förrätt till dessert, varje detalj är genomtänkt för att erbjuda en utsökt och minnesvärd måltid.

En helhetsupplevelse

Med Onzo’s catering med serveringspersonal får du inte bara fantastisk mat, utan också en minnesvärd upplevelse. Vi arbetar för att göra ditt evenemang speciellt och minnesvärt för alla närvarande. Vår helhetslösning innebär att vi tar hand om allt, från planering och förberedelser till genomförande och efterarbete. Oavsett om det är en bröllopsfest, företagsmiddag eller en privat tillställning, ser vi till att allt går enligt plan och att dina gäster lämnar evenemanget med ett leende.

Boka din catering med serveringspersonal idag!

Låt oss på Onzo hjälpa dig att skapa det perfekta evenemanget. Kontakta oss för att boka din catering med serveringspersonal och upplev skillnaden med professionell service och högkvalitativ mat. Vi ser fram emot att få vara en del av ditt nästa event och bidra till att göra det så lyckat som möjligt.